MüDüR
Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 33 Nerden : Güneşin Sağına Doğru 4.Gezegen... Okul : rize lisesi Sınıf : 11-tm-B Ruh hali : Ölü Hangi takımlısın : BjK Müzik: : Rap Reputation : 0 Puan : 125880 Kayıt tarihi : 22/08/07
Oyun Üye: (100/100) İyi Üye: 30
| Konu: Bir Anlamsız Yazı Yazı... 2008-02-26, 11:21 | |
| Zaman Akıp Gidiyor… Zaman İçinde Eridik… Bizde Aktık; Su Gibi Aziz, Ömür Gibi Fani Olduk… Hayale Kaptırdık Kendimizi, Aldandık Hayata, Kandık İnsanlara Yenildik Bedenin Güçlü Nefsine… Nefis, Kibir Her Şeyi Yıkar, Yığınlar Arasında Yardım İstedik, Yardıma Koşanların Ceseti Olduk, Can Verdik… Canımızın Dermanı Kalmayıncaya Kadar Ezildik, Rakip Oyuncudan Kasti Faul Yedik Ama Bir Düdük Çalan Olmadı… Yenildik Ve Sona Yaklaştık…
Aramak Artık Yordu Gönlü… Bilmeyen Mesut Sanır Seni, Bilmezler İçinde Yanan Alevi… Nedensiz Acılar, Kırık Canlar, Kuruyan Gözler, Zamansız Yaşayan Bahtsız Bedeviler… Başlamak Zor Bitirmek Heyecan Vericidir, Yeter Ki Başla… Düşündüm Bazı Zamanlar, Düşlediklerimi Düşündüm… Düşünmediklerim Aklıma Geldi, Düşünmediğim İçin Kalbim Sıkıştı… Öyle Bir Hal Aldı Ki Yaşadıklarımı Yazıyorum, Yazdıklarımı Yaşıyorum… Akşam'ı Düşünüyorum, Gelmesini İstemediğim Karanlığı… Bu Sefer Gelmesini İstiyorum, Düşlediğim Gerçeklere Ulaşmak İçin…
Her Yol Doğru Değildir, Her Doğruyla Da Yola Çıkılmaz… Ama Doğruları Bilmeden De Doğruya Ulaşamazsın… Sonucu Olmayan Şeyin Cevabı Da Olmaz… Yok’a Ulaşabilmek İçin Var Olman Gerek… Sonuca Ulaşmak İçinde Yok Olman…
Güzeli Yakaladık Ama Geç Oldu Sanırım Hep Böyle Olur Nedense… İhtimaller Dâhilinde Kendimi Terk Ettim… Çok Uğraştım Bir Türlü Gölge’m Bırakmadı Peşimi… O Bıraksa Bir Ayna’nın Süliyyeti İle Kendime Geldim… İnsanların Bazen Bazı Dönemleri Olur… Sinirli, Sıkıntılı, Stresli… Sebep Bulamazsın Bazen Neye, Kime Bu Sinir, Anlayamazsın… Aslında Bu Hallerimi Seviyorum Ben… Yamalı Düşlerdeyim… Gecenin Islak, Karanlık Şehrinin Cezbi’ne Kapılmış Göz Kapaklarıma Yenik Düşüyorum… Yangın İçinde Alev Alev Gözler…
Of’lamak Çare Değil Ama Söylemek İstiyorum… Neden Diye Sorma Saysam Bitmez… Nefsim Çok İstedi, Gönlüm Yandı Kavruldu, Bedenim İstemsiz Hareketler Yaptı… Ama Kör Kurşun Her Zaman Iskaladı… Bir Kerede İsabet Et Be Sende… Dost Görünüp, Çelme Takanlar, Değersiz Kişilerden, Değerlerime Küfürler… Görgü Kurallarını Öğretmeye Çalışan Ayı’lar… O Görgüsüz Ayı, Bal’ı Kaşıkla Yer Yalnız… Beni Bırakın Kendi Halime… Neler Yaşamadık Ki Bunları Da Yaşamayalım…
Bir Anlamsız Yazı Yazdım… Anlamanız Biraz Zor, Anlamak İsteyenler Anlar, Anlamayanlar Anlamsız Bakar… Yetersizliğim, Anlamsızlığımın Gerisinde Kaldı Bugün… Umarım Beni Anlarsınız… Saygılarımla… | |
|