MüDüR

Mesaj Sayısı : 483 Yaş : 27 Nerden : Güneşin Sağına Doğru 4.Gezegen... Okul : rize lisesi Sınıf : 11-tm-B Ruh hali : Ölü Hangi takımlısın : BjK Müzik: : Rap Reputation : 0 Puan : 77900 Kayıt tarihi : 22/08/07
Oyun
Üye:
   (100/100) İyi Üye: 30
 | Konu: RiZE Belediyesinden teröre öfke konvoyu 2007-10-22, 15:14 | |
| Belediyeden teröre öfke konvoyu Rize Belediyesi,önderliğinde teröre öfke konvoyu oluşturuldu.Başkan Bakırcı,"Hemşehrilerimiz üzerine bir görev düşecekse buna hazır oldukları gösterdirler" dedi. Rize Belediyesine ait anons otobüsü Polis eskortu önderliğinde şehirde terörü protesto için caddelerde dolaştı. Belediyenin otobüsüne çok sayıda minibüs ve taksi durağı destek verdi. Konvoy sırasında Belediye otobüsünün üzerinde dev Türk bayrağının dalgalanması görenleri duygulandırdı. Yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Son günlerde yaşanan terör olaylarını kınamak amacıyla böyle bir konvoy oluşturduk. Ben sokakları dolaşıyorum. Bana özellikle yaşlı insanlarımız "Reis sende aracılık et bizde ne gerekiyorsa yapalım" diyorlar.Halkımızın var olan böyle bir reaksiyonunu bizim de desteğimizle canlı tuttuk. Rizeliler Osmanlının son dönemleri ile Türkiye Cumhuriyetinin ilk yıllarında gösterilen bazı tepkilerde hep öncü olmuştur. Ümid ediyorum böyle bir acı olay daha yaşamayız. Askerimiz bu hain saldırılara misliyle karşılık veriyor ve verecektir. Bu ortaya konan tepkilerde hemşehrilerimizin üzerine bir görev düşecekse buna hazır olduklarının göstergesidir" dedi. <FONT face=Arial> Bu arada Rize’de faaliyet gösteren Çaykent – Muradiye Bölge minibüsçüleri araçlarını Türk Bayraklarıyla süsleyerek şehir turu attılar.Minibüs durağı başkanı Murat Hazır yaptığı açıklamasında Türk askerine silah sıkan herkesi lanetleyerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin arkasında olduklarını belirtti.<SPAN style="COLOR: #444444; FONT-FAMILY: Verdana"> _________________ üye olun bilgilerinizi sallayın...  Hayat boştur kafa hoştur elimde lise kitapları koştur Allah koştur... |
|
pisLik

Mesaj Sayısı : 353 Yaş : 27 Nerden : RiZe Okul : RiZe LiSesİ Sınıf : 10 - Sos - A Ruh hali : Normal Hangi takımlısın : yok Müzik: : dinlemem Reputation : 0 Puan : 77780 Kayıt tarihi : 28/08/07
Oyun
Üye:
   (10/10) İyi Üye: 30
 | Konu: Geri: RiZE Belediyesinden teröre öfke konvoyu 2007-10-23, 09:42 | |
| |
|
ozi Moderator

Mesaj Sayısı : 132 Nerden : Rize Okul : Rize Lisesi Sınıf : 10-TM-D Ruh hali : Normal Hangi takımlısın : yok Müzik: : dinlemem Reputation : 0 Puan : 77780 Kayıt tarihi : 28/08/07
Oyun
Üye:
   (10/10) İyi Üye: 30
 | Konu: Geri: RiZE Belediyesinden teröre öfke konvoyu 2007-12-18, 00:45 | |
| |
|